Cm. 18, pp. lxxxiv, 776 (8). Leg. edit. in tela con sovracoperta illustrata. Perfetta conservazione. Seconda edizione riveduta. Nuova Universale Einaudi.
ARTUSI PELLEGRINO.
La scienza in cucina e l’arte di mangiar bene. Introduzione e note di Piero Camporesi.
Torino, Einaudi, 1974
40,00€
COD: 81520
Categoria: gastronomia
Prodotti correlati
DUBOIS U. – BERNARD E.
La cuisine classique. Etudes pratiques, raisonnées et démonstratives de l’école française…
Paris, Dentu, 1886
550,00€
CIAMPINI GIOVANNI GIUSTINO.
Ad sanctissimum, et beatissimum patrem d. n. Innocentium xi pont. max. Coniecturae de perpetuo azymorum usu in ecclesia Latina, vel saltem Romana, qua occasione vox fermenti in Melchiadis, & siricii decretis, ac in epistola Innocentii I rom. pont. alijque veteres ecclesiastici ritus declarantur. Auctore ioanne ciampino magistro brevium gratiae, ac in vitraque signatura referendario.
Romae, Ex typographia Ioannis Iacobi Komarek, 1688
500,00€